Política de privacitat

 

Informació general

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic:
Titular de la pàgina web: Sentis Quintana Asociados S.L.
Sentis Quintana Asociados S.L. està domiciliada a C / Pi i Margall 2n 1r, 08840 Viladecans, Barcelona. NIF: B59953075.
Inscrita en el registre Mercantil de Barcelona Tomo 36603 Folio 0004 Hoja 25620 Inscripción 12
Adreça de correu electrònic de contacte sqg@sqg.es. www.sqg.es és l’adreça web de Sentis Quintana Asociados S.L., mitjançant la qual ofereix als usuaris d’internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereixen. Telèfon: 93 637 88 07.

 

Propietat intel·lectual

© Copyright 2021 Sentis Quintana Asociados S.L., tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de Sentis Quintana Asociados S.L., Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit.

Tampoc s’autoritza:

1. La presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertanyi a Sentis Quintana Asociados S.L. per mitjà de “framing”.

2. La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de Sentis Quintana Asociados S.L. mitjançant “in line linking”.

3. L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a Sentis Quintana Asociados S.L., de conformitat amb les disposicions vigents.

 

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

Sentis Quintana Asociados S.L. no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què puguin incórrer els usuaris ni dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. Sentis Quintana Asociados S.L. no assumeix la responsabilitat de l’contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

 

Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de Sentis Quintana Asociados S.L., que podrà utilitzar-los per enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Així mateix, aquestes dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades personals i garantia dels drets digitals LOPDGDD qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a el tractament de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

SENTIS QUINTANA ASOCIADOS S.L.
C/ Pi i Margall 2º 1º
08840 Viladecans
Barcelona — Espanya

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal del seu exercici, algunes dades personals la transmissió està implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. Es tracta d’informació que no s’obté per ser associada a interessats identificats, però que, per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre la identificació dels mateixos. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar el seu correcte funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

 

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.