SERVEI 
QUALITAT 
GENERACIO DE VALOR


Pi i Margall, 2, 1º 08840 VILADECANS Tel. 93 637 88 07 Fax 93 647 20 14
40 Anys al seu servei

Viladecans, Barcelona, Desembre de 2014

És aquesta una època en la qual les tecnologies de l´informació i la comunicació han passat a formar part de la nostra quotidianitat, i s’han convertit en companyes imprescindibles de la nostra activitat personal, professional i empresarial.

Des de SQG hem volgut transformar la nostra presència a la Xarxa i compartir i fer visible la nostra essència i la nostra passió per exercir la nostra professió amb independència i amb rigor.

Ens fem visibles compartint la nostra Missió, i ensenyant el nostre millor vestit i la nostra més potent eina: els nostres valors.

És per això que aquesta pàgina està construïda entorn d’aquests dos conceptes fonamentals: la Missió, que mostra la nostra raó de ser, allò que pretenem amb les nostres accions quotidianes, i els Valors, que ens regeixen, ens proporcionen guia i centren els criteris de decisió. Com nosaltres defensem, sense valors no es pot generar valor.

Tal i com deia Stephen Covey, “La tecnologia reinventarà els negocis, però les relacions humanes seguiran sent la clau de l’èxit”. Per tant, han estat, són i seran les persones el valor més important i irrenunciable de les nostres empreses, de les nostres relacions i de les nostres vides. Per això també tenen un espai destacat en aquesta pàgina.

La preparació acadèmica, professional i tècnica de cada persona és un element clau del seu valor professional i de la seva capacitat de desenvolupament. I és, des del nostre punt de vista, la capacitat d’aquestes persones/professionals d’aprendre, desaprendre i reaprendre, el factor fonamental que marcarà la capacitat de les organitzacions per adaptar-se amb rapidesa i flexibilitat als canvis permanents en l’entorn social, laboral, econòmic, polític, i, per descomptat, emocional.

Tot el personal de SQG comparteix aquest propòsit comú que ens dóna motius i recursos per exercir la nostra professió amb seguretat i passió. I això assegura la nostra capacitat d’adaptació i progrés compartit, perquè l’aprenentatge solament és possible quan les persones s’esforcen per aconseguir alguna cosa que els concerneix profundament.

Ja ho deia Steve Jobs: “ L’única manera de fer un gran treball és estimar el que fas”. Sí, fer el nostre treball tècnica i jurídicament de forma excel•lent, i a més fer-ho amb passió, donant un veritable sentit als esforços diaris que tots realitzem, i amb la convicció i la determinació d’aixecar-nos cada dia per donar el millor de nosaltres.

Us convidem a seguir visitant-nos, a visualitzar el nostre video corporatiu, i per descomptat, a treballar amb nosaltres i compartir la nostra aposta per un servei de qualitat i generador de valor.

Miquel Martínez DG